Logga in...

MultiStäll

Monteringsadapter och skruvar ingår. Svart.

Ett mångsidigt multiställ som är perfekt för dig som använder din Tablet Z på flera olika ställen. Du sätter enkelt fast din Tablet Z i stället, sedan sitter den stadigt på plats vad du än gör! Bekvämt att använda överallt hemma, i bilen och på jobbet.

 

Med multistället blir det enklare att flytta med dig Tablet Z, det är mindre risk att du tappar den eftersom stället är mer greppvänligt än själva enheten. Stället kan användas i olika vinklar, du justerar enkelt beroende på användningsområde. Anpassat också för att ha i knät. Tillverkad av svart ABS-plast.

 

Du kan ansluta t.ex en. laddkabel till Tablet Z när den sitter på plats i multistället, du kommer åt samtliga knappar och utgångar. Du kan enkelt växla mellan stående och liggande läge.

 

Du kan även sätta multistället på väggen, eller annat valfritt ställe med hjälp av monteringsadaptern som medföljer. Om du vill kunna sätta fast stället på mer än en plats, kan du beställa fler monteringsadaptrar (se art.nr. 215461).

 

Surfplattor bör inte monteras på en bils instrumentbräda om de skymmer sikten eller blockerar viktiga reglage. Ett ProClip är anpassat för montering av mindre enheter (mobiler), ProClip är inte anpassad för tunga enheter (surfplattor). Om du vill sätta en surfplatta på bilens instrumentbräda måste varje lösning granskas noggrant av dig själv för att avgöra om en sådan montering är möjlig i just det specifika fallet. Hänsyn bör då tas till placering, samt hur stadigt ProClip sitter och vilken storlek av surfplatta du önskar använda. Brodit lämnar inte några rekommendationer för sådana monteringar. En montering av surfplatta på bilens instrumentbräda sker alltid på kundens eget ansvar. Brodit rekommenderar att använda surfplattor på bilens nackstöd, monterade på Brodits nackstödsfäste.

  • Artikel nr: 215580
  • EAN: 7320282155803

Artikel nr 215580 passar till:

  • Sony Xperia Tablet Z
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.  
   
1. Multistället. Att sätta fast hållaren: Pressa monteringsadaptern på hållarens baksida nedåt så att den lossnar.  
 
2. Placera monteringsdaptern på valfritt ställe och skruva fast med de medsända skruvarna.  
   
3. Placera hållaren ovanför monteringsadaptern och pressa den nedåt så att den snäpper fast. För att ta loss hållaren: Dra hållaren uppåt.  
   
4. Hållaren färdigmonterad stående, liggande läge.

Relaterade produkter