Logga in...

Monteringstillbehör

Justerbar stödarm för fastare montering. Passar hållare med kulled (EJ för justerbara hållare som är utrustade med justerskruvar på baksidan).

Justerbar stödarm. För säkrare och fastare grepp om mobilen i hållaren. Perfekt för dig som åker mountainbike i skogen eller cyklar i stan!

 

Stödarmen hjälper till att hålla enheten på plats i hållaren. Armen är skjutbar och ställs in för att passa höjden på din enhet. Stödarmen är ett tillbehör som placeras mellan kulleden och hållaren på din mobilhållare.

 

Denna produkt kan användas med hållare med kulled.

(passar EJ för justerbara hållare som är utrustade med justerskruvar på baksidan)

  • Artikel nr: 215696
  • EAN: 7320282156961

MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen och titta på bilderna innan monteringen påbörjas. Detta tillbehör kan monteras på hållare med kulled (passar INTE på justerbara hållare med kulled som är utrustade med justerskruvar på baksidan).
 
Bilderna visar olika typer av hållare, monteringen sker på liknande sätt för samtliga hållare:
Avlägsna skruvarna i hållaren (EJ mittenskruven). Ta bort kulleden från hållaren. Skruvarna ska ersättas med liknande medföljande längre skruvar. Placera stödarmen mellan hållaren och kulleden så att justerskruven är på baksidan och hålen passar. Placera de långa medföljande skruvarna i hålen och skruva fast hållaren på kulleden så att stödarmen sitter ordentligt på plats.
 
1. Montering på hållare med liten kulled (oval fästplatta)
2. Montering på hållare med stor kulled
3. Montering på justerbar hållare
4. Placera enheten i hållaren: Skjut enheten uppifrån i hållaren. Pressa ned stödarmen och lås fast i önskat läge med justerskruven på baksidan. Ta bort enheten ur hållaren: Lossa på justerskruven på stödarmens baksida. Pressa upp stödarmen helt. Lyft enheten uppåt och ut ur hållaren. Den justerbara stödarmen på plats i en hållare.

Relaterade produkter