Logga in...

Fäste

Med sliding power block och MultiMoveClip. 12/24V

Den här hållaren erbjuder ett enkelt och säkert sätt att montera din skrivare. Den ger ett alltid full-laddat batteri, med din skrivare inom syn- och räckhåll! Funktionalitet kombinerat med bekvämlighet, Brodits produkter bidrar till en förbättrad arbetsmiljö. Modellspecifik design med perfekt, fast passform. Med snabbfäste MultiMoveClip, enkelt att flytta din skrivare mellan olika platser. Monteras på ett Piedestalfäste eller en high strength ProClip monteringsplattform.

 

Med AMPS-hål. Tillverkad av högkvalitativ ABS/Acetal plast. Färg: svart. Tillverkad i Sverige.

  • Artikel nr: 216003
  • EAN: 7320282160036Produktblad: 236151.pdf

Artikel nr 216003 passar till:

  • Informs LK-P12
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.
 
 1. Sätta fast fästet på skrivaren: Placera sliding power block på fästet och skruva fast med de medsända skruvarna. Pressa in fästets vinklade kant i springan i skrivaren. Placera den medsända skruven i hålet och skruva fast med det medsända verktyget.
 
2. Lossa på skruven mitt i MultiMoveClip så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan. Placera monteringsplattan på önskad plats. Skruva fast monteringsplattan med de medsända skruvarna. Placera fästet över monteringsplattan så att skruven passar i hålet i kulleden. Dra åt skruven tills fästet sitter stadigt på plats men ändå kan vinklas.
 
 3. Sätta skrivaren på plats: Håll skrivaren till höger om MultiMoveClip och skjut det i sidled åt vänster så att det snäpper fast i fästet.
Ta bort skrivaren: Pressa framåt på frigörningshandtaget och skjut skrivaren åt högerr bort från fästet.
 
4. Produkten färdigmonterad.