Logga in...

Fäste

Vikbart fäste för tangentbord och surfplatta/skärm. AMPS, VESA75, VESA100 hål (M4). Tillverkad av pulverlackerad metall.

Detta kraftiga fällbara metallfäste är designat för att fästa en bildskärm, vagga eller hållare att på den övre delen och ett tangentbord på den nedre delen. Valet för att installera en bildskärm och tangentbord som en arbetsstation på valfri plats.

 

Den övre sektionen har flera AMPS- och VESA75/100 M4-hål, vilket gör det möjligt att fästa bildskärmar, vaggor, hållare och annan vanlig utrustning på fästet. Den övre sektionen har också en offset design som gör att en piedestal, monteringsarm eller fäste kan placeras på ena sidan, och utrustningen på den andra sidan. Det gör att fästen och kablar har en ren och säker väg genom fästet.

 

Den nedre sektionen har en bred och djup sektion som passar även de största industriella tangentborden med integrerade tough pads med mera. De genomgående M4 hålen passar alla vanliga hålstandard, vilket gör att tangentbordet kan monteras direkt.

 

De två sektionerna är sammanfogade av ett kraftigt spänningsgångjärn. Detta gör att en användare kan ställa in den vinkel som är mest bekväm att använda medan man skriver. Nedre sektionen hålls på plats även vid de stötar och vibrationer som är vanligt förekommande  i fordon och gaffeltruckar. När arbetsstationen inte används gör gångjärnet det enkelt att vika ihop fästet på mitten och hålla utrustningen förvarad, men ur vägen för fordonsföraren. Färg: svart. Tillverkad av pulverlackerat stål. Utvecklad och producerad i Sverige.

NY! 

  • Artikel nr: 216261
  • EAN: 7320282162610