Logga in...

Aktiv hållare med cigg-kontakt

Justerbar hållare. Micro USB. USB-kabel med cigg-kontakt adapter. Med kulled och fly lead. Passar enheter med eller utan skal, med höjd 120-150 mm, max tjocklek 25 mm.

Den här hållaren är krocktestad och godkänd för användning med enhet utan skal på Brodits nackstödsfäste.

 

Mät din enhet/skal och jämför med hållarens specifikationer för att välja rätt produkt. Passar enheter med/utan skal med höjden 120-150 mm, samt max tjocklek 25 mm. För användning med enheter med Micro USB kontakt.

 

Ansluts till bilens USB uttag eller 12/24V kontakt. Med fly lead, du ansluter manuellt laddkabeln till enheten vid behov, laddar ej automatiskt när du sätter enheten i hållaren. Med kulled. Vinklingsbar 20°, vridbar 360°. Greppytorna är försedda med mjukt gummi för glidfritt grepp samt skydd mot repor. Monteringsplatta 42x50 mm, förborrade AMPS-hål +2x3,5 mm centrerade hål. Tillverkad av svart ABS/Acetal plast. Tillverkad i Sverige. 

 

Dimensioner hållare: 145 x 129 x 69 mm (B x H x D mm)   

Vikt: 217 g

Kabellängd: Total längd: 155 cm (Kabel: 145 cm + cigg-adapter: 58 mm.)  

 

Krocktestad:

Den här justerbara hållaren är krocktestad enligt standard som gäller för bilsäten (ECE R17). Krocktestet gäller skärm som väger 490 g.

Testen är utförda på ett säte med osynliga nackstödspinnar (typ Volvo etc.) och på ett säte med synliga nackstödspinnar (typ Ford etc.) i riktningarna framåt och bakåt. Den justerbara hållaren håller surfplattan på plats under samtliga utförda tester.

 

Viktig information: 

Surfplattor bör inte monteras på en bils instrumentbräda. De kan skymma sikten eller blockera viktiga reglage, och ett ProClip är anpassad för montering av mindre enheter (mobiler) och är inte anpassad för tunga enheter (surfplattor). En montering av surfplatta på bilens instrumentbräda sker alltid på kundens eget ansvar. Brodit rekommenderar att använda surfplattor i en hållare på bilens nackstöd, monterade på Brodits nackstödsfäste.

 

OBS:   

För att kunna använda USB-kabeln för överföring av ljudfiler måste din bilstereo stödja detta. Du kan enkelt testa om det fungerar genom att koppla in din telefon till bilstereon med USB-laddkabeln du fick med telefonen. Laddning via USB fungerar oavsett.

 

Denna produkt stöder Qualcomm QC 3.0 snabbladdning (förutsatt att enheten stöder Qualcomm QC 3.0 snabbladdning).

  • Artikel nr: 521940
  • EAN: 7320285219403

  • Bredd: 165 mm
  • Höjd: 147 mm
  • Djup: 68 mm
  • Volym: 1649 cm³

MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas. 1. Anslut laddkontakten till enheten. Välj på vilket håll du vill använda enheten i hållaren. Pressa fast laddkabeln i det medsända kabelfästet och placera kabelfästet över de förborrade hålen på hållarens baksida, välj riktning/sida beroende på hur du vill dra kabeln. Kontrollera så att kabeln når att ansluta till enheten. Skruva fast kabelfästet på hållarens baksida med de medsända skruvarna. 2. Lossa på skruven mitt i hållaren så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan. Placera monteringsplattan på önskad plats. Skruva fast monteringsplattan med de medsända skruvarna. Placera hållaren över monteringsplattan så att skruven passar i hålet i kulleden. Dra åt skruven tills hållaren sitter stadigt på plats men ändå kan vinklas. 3. Att sätta enheten i hållaren: Placera enhetens överdel under hållarens överdel. Pressa uppåt så att hållarens överdel lyfts uppåt. Pressa enhetens nederdel framåt så att enheten sitter rakt i hållaren. Sluta pressa enheten uppåt så att hållarens överdel sänks nedåt och vilar på enheten. Pressa nedåt HÅRT på hållarens överdel och dra samtidigt åt vingmuttern på hållarens baksida HÅRT. VIKTIGT: Det är mycket viktigt att pressa HÅRT nedåt på hållarens överdel och dra åt vingmuttern HÅRT så att enheten sitter ordentligt fast i hållaren. Anslut laddkabeln till enheten. Att ta bort enheten ur hållaren: Ta bort laddkabeln från enheten. Lossa låsmuttern på hållarens baksida. Pressa enheten uppåt så att hållarens överdel lyfts uppåt. Dra enhetens nederdel mot dig och lyft enheten nedåt ut ur hållaren. 4. Hållaren färdigmonterad.

Relaterade produkter

Sätt din hållare på ett ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt ProClip till din bil här: