Logga in...

Aktiv hållare med cigg-kontakt

Med USB-kabel med cigg-kontakt adapter. Med kulled.

Med din betalterminal i en aktiv hållare har du alltid ett nyladdat batteri när du lämnar bilen. Den aktiva hållaren är monterad på en kulled och kan vinklas och vridas för att undvika reflexer i skärmen. Med ciggkontakt, 12/24 Volt. Laddningen ansluts automatiskt när enheten sätts i hållaren. Monteras på ett Piedestalfäste eller en high strength ProClip monteringsplattform.  AMPS hål. Tillverkad av högkvalitativ ABS plast. Färg: svart. Tillverkad i Sverige.

 

  • Artikel nr: 721144
  • EAN: 7320287211443

Artikel nr 721144 passar till:

  • iZettle Reader 2
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.
 
1. Lossa på skruven mitt i hållaren så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan.
 
2. Placera monteringsplattan på önskad plats. Skruva fast monteringsplattan med de medsända skruvarna. Placera hållaren över monteringsplattan så att skruven passar i hålet i kulleden. Dra först åt skruven sedan så att hållaren sitter stadigt på plats men ändå kan vinklas.
 
3. För att placera enheten i hållaren: Placera enhetens nederdel i hållaren. Pressa enhetens överdel framåt på plats i hållaren.
För att ta bort enheten från hållaren: Pressa hållarens överdel framåt/uppåt. Dra/vinkla enhetens överdel bort från hållaren och lyft ut enheten ur hållaren.
 
4. Hållaren färdigmonterad.

Relaterade produkter

Sätt din hållare på ett ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt ProClip till din bil här: