Logga in...

Aktiv hållare för fast installation

Med magnetic tip. Med USB-kabel. 2 USB portar: QC 3.0A + 2.4A. Med kulled. 12/24 Volt. Ingenico Link/2500 SLIM & INTEGRATION Version med Type-C laddning på sidan.

Ha alltid din enhet fulladdad -utan att slita ut laddkontakten! Modellanpassad hållare med perfekt, stadig passform. För fast installation. Hållaren ansluts innanför instrumentbrädan, det ger en proffsig montering utan lösa kablar hängande över instrumentbrädan. Med magnetic tip och USB-kabel. Laddboxen har två USB portar: QC 3.0A + 2.4A. Du har full tillgång till kameran och alla knappar när enheten sitter i hållaren.

 

Tack vare magnetic tip å är det ännu enklare att sätta enheten på plats i hållaren med ett enhandsgrepp, och att ta den med dig när du lämnar fordonet. Du tar helt enkelt bort toppen på laddningskontakten och trycker in den i enhetens laddningsport. Laddningen ansluter korrekt varje gång, det minimerar slitaget och bevarar enhetens kontakt i gott skick. Magnetic tip har en väldigt stark och slittålig konstruktion, klarar minst 30 000 vikningar. Den skyddar även din enhets laddkontakt från damm och smuts. Nylonlindad kabel med USB 2.0 high speed sync för dataöverföring. Rekommenderas inte för användning med enhet med skin/skal.

 

Hållaren är utrustad med en kulled så du kan enkelt justera vinkeln för att se bättre, eller byta mellan stående och liggande läge. Vinklingsbar 17° och vridbar 360°. Monteringsplatta 42x50 mm med 4 mm AMPS hål. Tillverkad av ABS/Acetal plast. Färg: svart. Tillverkad i Sverige. Monteras på ProClip Monteringsplattform eller Piedestalfäste.

Laddata:

- Input Molex 2-Pin

- Output Connector Type: Dual USB Type-A Female.

- Output Voltage: 5V, 9V, 12V(Nominal)

- Output Current:
- USB Port 1: 3.6V ~ 6V/3A 6.2-9V/2A 9.2-12V/1.5A (Recommended for Android etc)
- USB Port 2: 4.9V ~ 5.25V 2.4A (Recommended for Apple)
- Output Voltage Ripple: 300mV pk-pk at Max Load

- Input Voltage Range: DC 12--24V DC, Input can handle 40V Load dump translent events

- Input Current: 3.0 A DC Max

- Input Current with No device attached: 0.005A

- DC-DC Conversion Efficiency: Over 86% Typical

- Rated Power:

- USB Port 1: 18 Watts Max.

- USB Port 2: 12 Watts Max.

  • Artikel nr: 727273
  • EAN: 7320287272734

  • Bredd: 88 mm
  • Höjd: 135 mm
  • Djup: 46 mm
  • Volym: 546 cm³
  • Vikt: 293 g

Artikel nr 727273 passar till:

  • Ingenico Link 2500
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.
 
1. Lossa på skruven mitt i hållaren så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan. Placera monteringsplattan på önskad plats. Skruva fast monteringsplattan med de medsända skruvarna. Placera hållaren över monteringsplattan så att skruven passar i hålet i kulleden och skruva fast den. Dra åt skruven så att hållaren sitter stadigt på plats men ändå kan vinklas.
 
2. Vik loss den magnetiska toppen på laddkontakten och ta bort den magnetiska toppen från hållaren. Pressa in den magnetiska toppen på plats i enhetens laddkontakt.

3. Att placera enheten i hållaren: Skjut in enheten i sidled in i hållaren så att magnetiska toppen ansluter. Att ta bort enheten ur hållaren: Skjut enheten i sidled ut ur hållaren.
 
4. Hållaren färdigmonterad.

Sätt din hållare på ett ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt ProClip till din bil här: