Logga in...

ProClip

Montera din enhet inom bekvämt syn-och räckhåll i bilen! Med ProClip blir det enklare och säkrare att använda mobila enheter i fordon. ProClip är en monteringsbygel som du fäster på bilens instrumentbräda. På ProClip monterar du valfritt tillbehör, exempelvis en hållare för mobiltelefon eller annan kommunikationsutrustning.

 

ProClip är bilspecifik, den är unikt framtagen efter varje bilmodell och har perfekt passform. ProClip erbjuder en stabil monteringsplattform och finns med flera placeringsalternativ för de flesta bilmodeller. Diskret design som smälter in väl i interiören. Trafiksäkert, snyggt och bekvämt!

 

ProClip är enkel att montera, du klarar det på en minut! Du snäpper helt enkelt fast ProClip i springor i instrumentbrädan, du behöver inte borra hål eller använda specialverktyg och du behöver inte plocka isär instrumentbrädan. En detaljerad monteringsanvisning medföljer. ProClip har AMPS-hål som förenklar monteringen av hållare. Tillverkad av högkvalitativ ABS/Acetal-plast. Färg: Svart. Utvecklad och tillverkad i Sverige.

 

- Vill du kunna byta mellan flera hållare på samma ProClip? Se Brodits MultiMoveClip.

- Ska du montera större enheter eller tyngre utrustning? Se Brodits förstärkta monteringsbyglar och Piedestalfästen (PM-fästen).

  • Artikel nr: 805732 - Left mount
  • EAN: 7320288057323

Artikel nr 805732 passar till:

  • Tesla Model S 22
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas. Det är viktigt att montera ProClip-fästet först: hållare/utrustning bör monteras på efter att ProClip sitter på plats.
 
1. Pressa in de medsända springöppnarna i springan i instrumentbrädans panel, för att vidga springan.
 
2. Pressa in fästets nederdel i springan mellan springöppnarna. Avlägsna springöppnarna.
 
3. Pressa in springöppnarna mellan panelen och den silverfärgade listen. Placera dina fingrar bakom fästet. Dra försiktigt överdelen uppåt/mot dig så att den övre kanten hamnar i springan mellan springöppnarna. Avlägsna springöppnarna.
 
4. ProClip färdigmonterad.

Sätt en hållare på ditt ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt hållare till din enhet här: