Logga in...

ProClip

ProClip är en monteringsbygel som monteras på bilens instrumentbräda. På ProClip kan du montera t ex en hållare till mobiltelefonen eller handdatorn. Trafiksäkert och bekvämt -du har alltid din mobiltelefon, handdator etc. inom bekvämt räckhåll. ProClip är speciellt utformad till varje bilmodell och går snabbt och lätt att montera. Monteringen skadar inte bilens inredning och du behöver inga specialverktyg. Tillverkad i svart ABS-plast. Monteringsanvisning medföljer.

Artikel nr 853746 - Angled mount

EAN: 7320288537467Artikel nr 853746 passar till:

  • Fiat Punto Grande 06-13
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom anvisningen och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.  
 
1. Pressa in den medsända springöppnaren mellan kontrollpanelen och instrumentbrädan för att vidga springan. Avlägsna skyddsplasten på de dubbelhäftande tejpremsorna på ProClip-fästet.  
 
2. Pressa in fästets vikta vänsterdel i springan nedanför springöppnaren. Pressa fästet åt höger/framåt så att den vikta vänsterdelen hakar fast bakom kontrollpanelen. Avlägsna springöppnaren.  
 
3. Pressa in springöppnaren i springan i instrumentbrädans sidovägg. Pressa framåt på fästets högra sida så att den vinklade högerdelen hakar fast i springan ovanför springöppnaren. Avlägsna springöppnaren.  
 
4. ProClip färdigmonterad.

Relaterade produkter

Sätt en hållare på ditt ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt hållare till din enhet här:


Meddelandet har skickats

Det gick inte skicka meddelandet