Logga in...

ProClip

NOT for wood grain panel.

ProClip är en monteringsbygel som monteras på bilens instrumentbräda. På ProClip kan du montera t ex en hållare till mobiltelefonen eller handdatorn. Trafiksäkert och bekvämt -du har alltid din mobiltelefon, handdator etc. inom bekvämt räckhåll. ProClip är speciellt utformad till varje bilmodell och går snabbt och lätt att montera. Monteringen skadar inte bilens inredning och du behöver inga specialverktyg. Tillverkad i svart ABS-plast. Monteringsanvisning medföljer.

  • Artikel nr: 854672 - Center mount
  • EAN: 7320288546728

Artikel nr 854672 passar till:

  • Volvo S80 12-16
  • Volvo V70 II 12-16
  • Volvo XC70 12-16
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.

1. Pressa in den medsända springöppnaren mellan ramen som omger luftgallret och instrumentbrädan för att vidga springan.

2. Pressa in ProClip-fästets spårfrästa nederdel i springan intill springöppnaren. Pressa tills du hör/känner att den snäpper fast i springan. Avlägsna springöppnaren.

3. Pressa in springöppnaren mellan ramen som omger luftgallret och insturmentbrädan. Pressa framåt på fästets överdel så att den spårfrästa kanten går i springan intill springöppnaren. Pressa växelvis på höger/vänster sida av fästets överdel. Pressa tills du hör/känner att den snäpper fast i springan. Avlägsna springöppnaren.

4. ProClip färdigmonterad.

Relaterade produkter

Sätt en hållare på ditt ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt hållare till din enhet här: