Logga in...

ProClip

ProClip är en monteringsbygel som monteras på bilens instrumentbräda. På ProClip kan du montera t ex en hållare till mobiltelefonen eller handdatorn. Trafiksäkert och bekvämt -du har alltid din mobiltelefon, handdator etc. inom bekvämt räckhåll. ProClip är speciellt utformad till varje bilmodell och går snabbt och lätt att montera. Monteringen skadar inte bilens inredning och du behöver inga specialverktyg. Tillverkad i svart ABS-plast. Monteringsanvisning medföljer.

Artikel nr 854740 - Center mount

EAN: 7320288547404Artikel nr 854740 passar till:

  • BMW 3-series F30, F31 12-18
  • BMW 3GT, F34 14-18
  • BMW 4-series 14-18
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvsiningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas. Detta ProClip-fäste kan monteras både på det högra och det vänstra luftgallret.  
   
1. Använd den medsända våtservetten till att rengöra området där ProClip-fästet ska monteras. Avlägsna skyddsplasten på den dubbelhäftande tejpen på ProClip-fästet. Pressa in fästets vinklade nederdel i springan mellan ramen som omger luftgallret och kontrollpanelen.  
   
2. Pressa framåt på fästet så att den vinklade överdelen hakar fast i springan mellan ramen som omger luftgallret och instrumentbrädan.  
   
3. Pressa tills du hör/känner att den vinklade kanten hakar fast i springan. Pressa nedåt på fästets överdel så att den vinklade kanten går helt i springan.  
   
4. ProClip färdigmonterad.  
 

Relaterade produkter

Sätt en hållare på ditt ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt hållare till din enhet här:


Meddelandet har skickats

Det gick inte skicka meddelandet