Logga in...

ProClip

ProClip är en monteringsbygel som monteras på bilens instrumentbräda. På ProClip kan du montera t ex en hållare till mobiltelefonen eller handdatorn. Trafiksäkert och bekvämt -du har alltid din mobiltelefon, handdator etc. inom bekvämt räckhåll. ProClip är speciellt utformad till varje bilmodell och går snabbt och lätt att montera. Monteringen skadar inte bilens inredning och du behöver inga specialverktyg. Tillverkad i svart ABS-plast. Monteringsanvisning medföljer.

  • Artikel nr: 854802 - Center mount
  • EAN: 7320288548029

Artikel nr 854802 passar till:

  • Honda CR-V 12-16
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.

1. Pressa in de medsända springöppnarna mellan de två panelerna som bilden visar, för att vidga springan. Använd den medsända våtservetten till att rengöra området där ProClip-fästet ska monteras. Avlägsna skyddsplasten på den dubbelhäftande tejpen på ProClip-fästet. Pressa in fästets spårfrästa nederdel i springan mellan springöppnarna. Pressa tills du hör/känner att den snäpper fast. Avlägsna springöppnarna.

2. Pressa in en av springöppnarna mellan ramen som omger luftgallret och instrumentbrädan. Pressa fästets överdel uppåt/framåt. Pressa framåt på fästets överdel så att den vinklade kanten snäpper fast i springan intill springöppnaren.

3. Pressa nedåt på fästets överdel så att den vinklade kanten går helt i springan. Avlägsna springöppnaren.

4. ProClip färdigmonterad.

Relaterade produkter

Sätt en hållare på ditt ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt hållare till din enhet här: