559954

Tough Sleeve

För fast installation. Med aktiv MultiMoveClip. 12/24V. Med kulled.

Valet för dig som använder din enhet i en tuff miljö varje dag! Din enhet sitter skyddad i en stöttåligt sleeve samtidigt som den laddas. Du kan enkelt kan ta med dig enheten och flytta den mellan fordon-fordon eller fordon-kontor.
 
Först placerar du din enhet i den stöttåliga sleeven som är en slimmad version av ett robust skal/fodral med inbyggda dämpare (Heavy Duty Tough Sleeve). Dämparna hjälper till att skydda enheten vid mindre stötar/slag eller om du tappar den. Sedan sätter du sleeven på ett aktivt MultiMoveClip genom att pressa den nedåt, fast i fästet. När den snäpper fast ansluts laddningen automatiskt via Sliding Power Block. Tack vare snabbfästet så tar du även loss sleeven från fästet på ett ögonblick. Laddningskontakten är slitstark för att tåla frekvent slitage i dagligt yrkesmässigt bruk.
 
Enheten sitter stadigt på plats i sleeven och kan inte tas ur, för att ta bort den krävs att man lossar skruvarna. Du har full åtkomst till kamera och alla knappar när enheten sitter i sleeven. För fast installation. Monteras över 2 A säkring innanför instrumentbrädan. Professionell installation rekommenderas. 12/24 Volt. Produkten är E-märkt. Utrustad med en kulled så du kan enkelt skifta mellan stående och liggande läge. Du kan justera vinkel och lutning så du ser bra på skärmen. Tillverkad av svart ABS- och Acetal-plast. Tillverkad i Sverige. Monteras på Piedestalfäste (PM-fäste) eller extra stark monteringsplattform.
 
Charging specifications:
Input voltage: DC/10-30V
Charging voltage: DC/4.75-5.3V
Output current(Typ): 2.0A
Input & output protection: Input polarity reversal/Output over voltage/Output over current/Output short protection
LED charging indicator: Power input indicator(Green), Ovp/Ocp/Output short(Red)
Operating temperature: 0°C ~ +40°C
Storage temperature: -20°C ~ +80°C
RoHS compliant: ROHS
 
Sleeve Dimensioner: 180 x 94 x 24 mm (B x H x D mm)
Sleeve Vikt: 256 g
MultiMoveClip med Sliding Power block bygger 35 mm på sleevens djup. Den väger 115-315 g beroende på modell.

Artikel nr 559954

EAN: 7320285599543Artikel nr 559954 passar till:

  • Samsung Galaxy S7 Edge
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.
1. Att sätta enheten i den stöttåliga sleeven: Placera enheten på sleevens bakstycke. Anslut laddkontakten försiktigt till enheten. OBS: Det är mycket viktigt att hålla kontakten rakt framför enheten och ansluta den rakt in i enheten (om du vinklar kontakten/sätter i den snett i enheten, riskerar du att skada kontakten/enheten) Placera framstycket/ramen över enheten och skruva fast från baksidan med de medsända skruvarna. Sätt den korta skruven i positionen som bilden visar och de långa skruvarna i de övriga förborrade hålen. Enheten sitter nu säkert i sleeven och kan inte tas ur, för att ta bort den krävs att man lossar skruvarna.
2. Att montera aktiv MultiMoveClip: Lossa på skruven mitt i Power Block så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan. Placera monteringsplattan på önskad plats och skruva fast med de medsända skruvarna. Placera Power Block över monteringsplattan och skruva fast den. Dra åt skruven så att MultiMoveClip sitter stadigt på plats men ändå kan vinklas.
3. Att sätta sleeven på aktiv MultiMoveClip: Placera sleeven ovanför Power Block och skjut den rakt nedåt in i Power Block tills du hör/känner att den snäpper fast. Enheten ansluts nu till laddningen.
Att ta loss bort sleeven från aktiv MultiMoveClip: Pressa framåt på Power Blocks låsarm så att sleeven går fri. Pressa sleeven rakt uppåt ut ur Power Block.
4. Produkten färdigmonterad.